Nu har väl ändå värmen och vårkänslorna kommit för att stanna.
I alla fall har slomen anlänt och det gläder många, vissa INTE...hahahahaha.
Slom, eller nors, är en typisk vårfisk och finns i vänernvattnet som man håvar upp, panerar, steker i smör och avjuter.
En nackdel är väl att det inte luktar så gott när den till bereds. Luktar lite gurka...
Här steker Lennart slom.
Avena och Birgitta från terapin bakar mazariner.
Så firades påsken på våra härliga avdelningar med god mat och dryck.
Linden, gruppen utifrån som samlas och lagar mat ihop, hade påskbuffé 20 april.
De har det väldigt trevligt tillsammans och jag tror att vår goa terapipersonal, också har otroligt roligt med dem.
21/4 bjöds all personal på påsktårta och påskägg på sina avdelningar.
gissa om det var uppskattat?!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar